Een kleurrijke herfstbruiloft

Ik kan elk bruidspaar aanraden om in de herfst te trouwen. Het is zo onwijs mooi met al die kleuren in de natuur, een gezellig vuurtje buiten waar iedereen omheen kan zitten en daarna een knallend feest!

De dag begon wel een beetje spannend want het regende (lees: het kwam met bakken in de lucht). De weergoden waren wel goed te pas die dag. Want het hozen stopte direct toen wij aankwamen op de fotolocatie. De zon brak zelfs nog even door en daardoor kon ik een geweldige kleurrijke fotoreportage maken voor dit leuke bruidspaar.

Na de reportage was het tijd voor de ceremonie. Ik mocht voor het eerst samenwerken met trouwambtenaar Jeannette Vos. Ze heeft zo’n mooi en persoonlijke ceremonie van gemaakt. Ik heb genoten van deze bruiloft.

En toen kwam ik er ook opeens achter… dat dit mijn 100e bruiloft is die ik fotografeer!