Even naar binnen spieken!

Mijn goede vriendin is bevallen van een super mooie dochter! En deze kleine meid krijgt gelijk 7 nieuwe vriendinnen tante’s in haar leven. Wij stonden met mijn vriendinnen groep blij te springen toen we het mooie nieuws te horen kregen dat Lizzy eind februari geboren is. De tuin werd door ons versierd en we mochten even spieken bij ons nieuwe kleine vriendinnetje.

Een paar weken later kregen we landelijk te horen dat visite werd afgeraden i.v.m. het corona virus in de wereld. Een Newborn Fotoshoot zat er helaas niet in i.v.m. het advies om niet op kraamvisite te komen voor veiligheid van ouders en de baby.

De Newborn fotoshoot werd gehuld in een nieuw jasje, namelijk de (k)raamvisite fotoshoot! Van buiten kon ik naar binnen fotograferen en toch dit mooie gezin vastleggen.

EEN LEUKE TIP: Voor alle ouders die nog wachten op hun kleine of juist net bevallen zijn: boek een Newborn Fotoshoot cadeaubon. Ik kom dan gezellig op (k)raambezoek om de bon te brengen en neem gelijk mijn camera mee om een paar mooie foto’s te maken via het raam van jullie en de kleine. Dit is een cadeautje van mij voor jullie in deze gekke tijden. De uitgebreide Newborn Fotoshoot plannen we later wanneer alles weer rustig en veilig is. Op deze manier kan ik jullie toch blij maken met een paar mooie foto’s van jullie kleine spruit.

 

Geniet van deze mooie fotoreportage. Binnenkort als alles weer rustig en veilig is, zal er een mooie uitgebreide reportage plaatsvinden.

 

Liefs Renske