Dag in het leven van…

Stel je voor, over 30 jaar blader je door je fotoalbum. Hoe leuk om te zien hoe jullie ‘toen’ woonden, hoe het gezin er uit zag en wat had papa nou van rare blouse aan? Mama lachte altijd zo stralend en wat waren de kinderen nog klein!

De mooiste momenten zijn vaak ongepland. Je wordt verrast door een schaterlach of een prachtige blik. Daar kan geen pose tegenop! Bovendien is het een heerlijk natuurlijke, journalistieke manier van vastleggen. Ontspan – het wordt prachtig!

Een dag in het leven van…

Je bent op je mooist als je lacht! En wanneer je ontspannen jezelf bent. Makkelijker gezegd dan gedaan! Een veelgehoorde opmerking van gezinnen is dat ‘poseren niets voor hen is’. Nou, dat komt mooi uit! Bij de ‘Een dag in het leven van…’-shoot hoef je namelijk niet te poseren. Hoe dat werkt? Lees snel verder!

‘Een dag in het leven van…’ betekent letterlijk dat ik met mijn camera een paar uur met jullie mee draai in de dagelijkse routine van het gezin. Jullie doen ontspannen een leuke activiteit en ik beweeg geruisloos mee! Je zult niet merken dat ik er ben.

De activiteiten mogen jullie helemaal zelf invullen! Wat denk je van gezellig knutselen, naar de markt, kinderboerderij of lekker samen ontbijten? Maar ook spelletjes spelen, heerlijk kokkerellen of natuurlijk het bedtijd-ritueel worden ontspannen vastgelegd.

Noem het, en we shooten het! Benieuwd naar deze relaxte shoot?