Loveshoot in Deventer

 

Eind maart was het prachtig weer. Tijd om dit onwijs leuke stel te mogen fotograferen! De fotoshoot vond in hartje Deventer plaats. Een gave locatie waar ik ontzettend blij van werd. We begonnen bij de stoere blauwe deuren. De zon stond er lekker op te branden en de fotoshoot kon van start gaan. We eindigden de fotoshoot bij de Wilhelminabrug waar een prachtige boom staat. De week voor de fotoshoot zag ik de boom al mooi in bloei staan. Op de kop hing ik in de auto om de locatie te zien en bedacht mij direct: deze locatie moet ik gebruiken bij de fotoshoot van Linda & Rick! Echt handig was het niet om er te fotograferen, aangezien ik midden op de weg stond. Maar… het resultaat mag er wezen!

Geniet van de foto’s.

Kijk ook eens naar mijn andere opdrachten binnen de categorie Loveshoot !