Portretdag | 2 maart

Heb je een verouderde profielfoto die niet meer up-to-date is? Of heb je wellicht een geheel nieuwe nodig voor je website en sociale media. Dan biedt deze kans eindelijk de mogelijkheid om een fotoshoot te plannen voor een nieuwe profielfoto voor je CV, LinkedIn, voor een artikel in een vakblad, tijdschrift of krant. Op zaterdag 2 maart zal de fotoshoot plaatsvinden in de sfeervolle praktijkruimte van Martine Wagemans te Twello.

We maken gebruik van de prachtige ruimte met lichte muren en houten meubels. Daarnaast is er een studio-opstelling met verschillende kleuren achtergronden beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om verschillende soorten foto’s te laten maken die precies bij jou passen.

In slechts 20 minuten nemen we de tijd om jou op de foto te zetten zoals jij bent. Het wordt een ontspannen fotoshoot waarbij je tussendoor op mijn camera kunt meekijken, zodat we echt de foto’s kunnen maken waar jij blij van wordt. Wil je tussendoor van outfit wisselen? Natuurlijk kan dat.

Praktische informatie:
Het tijdstip is definitief voor jou gereserveerd als de aanbetaling van € 45, – is voldaan. De factuur ontvang je via de mail.
Het resterende bedrag wordt gefactureerd na de fotoshoot.
Gratis annuleren tot 48 uur. Daarna wordt de aanbetaling niet geretourneerd. Download hier brochure voor handige kledingtips.

  Datum: Zaterdag 2 maart
  Locatie: Duistervoordseweg 114, Twello (Praktijk Martine Wagemans)
  Inclusief: 5 foto’s naar keuze
  Mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen
  Extra foto’s: € 15,- per stuk
  Duur van de fotoshoot: 20 minuten
Prijs: Van € 125,- nu voor 85,- inclusief BTW

Boek jouw fotoshoot nu

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Tijdstip
Hierbij ga ik akkoord met de <a target="_blank" class="linkintext" href="https://www.renskekleverwal.nl/wp-content/uploads/2024/02/Algemene-voorwaarden-Renske-Kleverwal-Fotografie-2024.pdf">algemene voorwaarden</a>