Renske gaat op (k)raamvisite

In februari mocht ik de zwangerschap fotograferen van dit leuke stel. Ze kozen voor een stoerdere locatie: De Raambuurt in Deventer. Een toffe en veelzijdige locatie om te fotograferen.

Een paar maandjes later kreeg ik het leuke bericht dat hun zoon geboren is en dat ook hij nu mocht shinen voor mijn lens. Scroll snel verder om beide fotoshoots te bewonderen.

In maart kreeg ik het nieuws via WhatsApp dat zij trotse ouders zijn geworden van een zoon!

Omdat er geen visite mocht komen bij pasgeboren baby’s, heb ik het nieuwe idee in het leven geroepen: Renske gaat op (k)raamvisite! Via het raam kan ik alsnog foto’s maken en de mooiste momenten voor ouders vastleggen.

Tijdens de fotoshoot hadden de ouders een muziekje opgezet en daar werd hun zoontje helemaal zen van. Heerlijk ontspannen lag hij in de armen van zijn ouders. Hopelijk kan ik over een paar weekjes de uitgebreide reportage voor ze fotograferen.