Zwangerschap en New born

Dit leuke stel heb ik een paar jaar geleden al eerder voor mijn lens gehad. Toen in een witte jurk en een mooi pak. Tijd om een nieuw hoogtepunt voor hun vast te leggen: de eerste zwangerschap. We maakte gebruik van de locatie rondom hun huis in Wilp. De koeien stonden rustig in de wei te grazen. Super nieuwsgierig kwamen ze een kijkje nemen terwijl wij een aantal foto’s schoten.

 

Een paar maanden later kreeg ik bericht: de kleine meid is geboren! Tijd om mijn fotospullen weer te pakken en richting Wilp te gaan om nu hun pasgeboren dochter op de foto te zetten. Ook zij was super nieuwsgierig en volgde mijn camera nauwkeurig. Heerlijk rustig lag ze in de armen van haar ouders. Aan het einde van de serie werd ze in de box gelegd en kwam het actieve in haar los. Ze liet nog even zien hoe goed ze al wel niet kon bewegen! Scroll snel verder om deze fantastische serie te bewonderen.