Wie is Renske Kleverwal Fotografie

Als kind wist ik wat ik later wilde worden: fotograaf. Mensen vinden mij enthousiast en grappig in de omgang, wat maakt dat een fotoshoot ‘losjes’ verloopt. Ik vind het belangrijk dat de setting, de lichtval en de omgeving kloppen met hetgeen wat je wil vastleggen. Ik ben een perfectionist, maar wel een leuke, hoor ik vaak.Ik ga graag met mensen om en door mijn inlevingsvermogen en genoten opleidingen, kun je vertrouwen op een goede, creatieve fotograaf. Zoals ik altijd zeg: ‘Iedereen kan op een knopje drukken en een foto maken. Het gaat om de sfeer, de omgeving, details en afstelling van de camera. Het liefst duik ik in bloemenperken of hang ik in lampen om het perfecte shot vast te leggen.’

Ik volgde de Fotonica fotografie opleiding in Ede en op 1 januari 2011 ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Renske Kleverwal Fotografie. Ik vind het heel belangrijk om mij als fotograaf te blijven ontwikkelen. Dat is de reden dat ik cursussen en workshops volg, om up to date te blijven en nieuwe technieken te leren!

In 2017 ben ik genomineerd voorde Bruids Foto Film Award. Een enorme eer en bovendien de kroon op mijn werk. In 2018 mocht ik de prestigieuze Master of Weddingphotography in ontvangst nemen. Een prijs waar ik ontzettend trots op ben.

Als jij op zoek bent naar een fijne, sociale, creatieve vakvrouw die weet wat ze doet en bovendien net even andere, creatieve foto’s maakt dan anders, dan ben ik jouw fotograaf.

  • info@renskekleverwal.nl
  • 06 – 272 110 70

Renske Kleveral Fotografie