Wie is Renske Kleverwal Fotografie

Als kind wist ik al wat ik later wilde worden: fotograaf. De camera van mijn vader inspireerde me, en zo begon mijn avontuur.

Mensen vinden mij enthousiast in de omgang, wat maakt dat een fotoshoot ‘losjes’ verloopt. Ik vind het belangrijk dat de setting, de lichtval en de omgeving kloppen met hetgeen wat je wil vastleggen. Ik ben een perfectionist. Ik ga graag met mensen om en door mijn inlevingsvermogen en genoten opleidingen, kun je vertrouwen op een goede, creatieve fotograaf.

Zoals ik altijd zeg: “Iedereen kan op een knopje drukken en een foto maken, maar niet iedereen kan de perfecte foto maken waarin alles in balans is: de techniek van de camera, het licht, de compositie, en het allerbelangrijkste, de emotie in de foto. Het liefst duik ik in bloemenperken of hang ik in lampen om het perfecte shot vast te leggen.’

Ik volgde de Fotonica fotografie opleiding in Ede en op 1 januari 2011 ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Renske Kleverwal Fotografie. Ik vind het heel belangrijk om mij als fotograaf te blijven ontwikkelen. Dat is de reden dat ik cursussen en workshops volg, om up to date te blijven en nieuwe technieken te leren.

In 2020 heb ik de Bruids Foto Award gewonnen in de categorie “Getting Ready”. Dit was een enorme eer en bovendien de kroon op mijn werk. In 2018, 2019 en 2020 mocht ik de prestigieuze “Master of Wedding Photography” in ontvangst nemen. Een prijs waar ik enorm trots op ben.

Als jij op zoek bent naar een fijne, sociale, creatieve vakvrouw die weet wat ze doet en bovendien zorgt dat jij ontspannen op de foto staat zoals je echt bent, dan ben ik jouw fotograaf.

  • info@renskekleverwal.nl
  • 06 – 272 110 70