Renske Kleverwal… Liefdevolle babyfotograaf!

Een bijzondere tijd is aangebroken voor jullie als kersverse ouders. Jullie worden of zijn trotse ouders geworden van een prachtige zoon of dochter. Het is een unieke fase in jullie leven die voorbijvliegt. Daarom is het zo waardevol om deze kostbare momenten vast te leggen in prachtige foto’s.

Ik ben er graag bij om jullie gezin te volgen met mijn camera, om alle mooie en bijzondere momenten vast te leggen. Ik geniet ervan om niet alleen de grote hoogtepunten, maar ook de kleine details zoals de schattige gezichtsuitdrukkingen, de lieve handjes en voetjes van jullie baby vast te leggen.

Denk eens aan de mogelijkheid om foto’s te hebben van intieme momenten zoals het voeden van jullie kindje, het heerlijke badritueel of de ontspannende babymassage. Bovendien vind ik het prachtig om persoonlijke elementen toe te voegen die voor jullie speciaal zijn, zoals het wiegje dat al generaties lang in de familie is of het gehaakte dekentje dat door één van de grootouders met liefde is gemaakt.

Babyfotografie heb ik altijd al mooi gevonden om vast te mogen leggen, maar sinds ik zelf moeder ben geworden in 2022, merk ik hoe speciaal het echt is. Ik kijk nog regelmatig naar de babyfoto’s van mijn zoon.

Ik kom graag bij jullie thuis om al deze prachtige momenten vast te leggen en te vereeuwigen.
Mijn werkgebied voor babyfotografie is in en rondom de Stedendriehoek, waaronder de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Twello en de omliggende gebieden.