Recensies

Bekijk hier al mijn recensies die mijn klanten op facebook hebben achtergelaten.

Recensies van The Perfect Wedding

Bekijk hier al mijn recensies die mijn klanten op The Perfect Wedding hebben achtergelaten.

Jeanine
op 17 augustus 2018


Super goede ervaring met Renske! Alles kan, niks is te gek. De klik was meteen goed ,ze stelt je op je gemak en op de dag zelf heb je niet eens meer door dat ze er is, maar alle mooie momenten zijn vastgelegd!

Britt
op 17 augustus 2018


Erg fijne, spontane, goede en flexibele fotograaf! Houdt rekening met de wensen van het bruidspaar, maar denkt ook goed mee vanuit haar kennis!

Anoniem
op 12 augustus 2018


Super fotograaf met een te gekke persoonlijkheid! Ze maakt echt hele mooie foto’s. Onthoudt wat voor foto’s je graag wilt. Echt super!

Dinanda
op 2 april 2018Renkse is een vrolijke spontane vrouw die luistert naar je wensen, maar die zelf ook boordevol creatieve ideeën zit. Door haar krijg je zelfs als je het heel koud hebt zin om leuke foto’s te maken!

Wouter & Michelle
op 15 september 2017


Renske is een super goede en fijne fotografe.
Ze neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en is erg creatief met haar eigen ideeën!
We kunnen Renske zeker aanraden wil je een leuke gezellige spontane fotografe! Renske zorgt ervoor dat alle mooie momenten van die dag, die ons als bruidspaar soms ontgaan, vast worden gelegd! We zijn super blij en tevreden met de foto’s die Renke van ons heeft gemaakt!

Robin en Michelle Hobert
op 15 juli 2017


Renske heeft op onze bruiloft van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat gefotografeerd. Renske is heel erg flexibel en mega enthousiast. Ze komt zelf met heel veel leuke ideeën en ze staat altijd open voor eigen ideeën/wensen. Het fijne van Renske is, is dat je eigenlijk niet door hebt dat ze er is, maar wel alle mooie momenten van de dag vastlegt! Renske is een topper en ik zou haar iedereen aanraden!

hermien
op 10 juni 2017

Renske maakt mooie foto’s. Ze is de hele dag aanwezig maar je merkt haar aanwezigheid nauwelijks.

Desiree & Gerben
op 5 februari 2017

Top fotografe!! Met veel spontaniteit, enthousiasme en inlevingsvermogen doet zij haar werk. Wij voelde ons gelijk op ons gemak bij haar! Spontane en mooie foto’s ontvangen.

Bas en Marjolein
op 24 januari 2017

Wat een prachtige fijne dag hebben wij gehad met Renske als fotografe! Ze is erg professioneel en is heel gezellig in omgang. Ze is op een hele prettige manier aanwezig waar dat nodig is en legt zelfs de kleinste details vast! Ook komt ze met leuke verrassende ideen voor de perfecte foto. Al met al dus een Top fotografe en wij raden haar zeker aan!

Astrid & Wilfred
op 14 januari 2017

Wij zijn ontzettend tevreden geweest met de foto’s die Renske voor ons heeft gemaakt. Renske is een hele leuke, spontane fotograaf met humor die iedereen op haar gemak kan stellen. Renske weet hoe ze mooie en creatieve foto’s kan maken en ze staat ook open voor eigen inbreng. Wij vonden het erg prettig dat we haar als fotograaf mochten hebben op onze speciale dag!

Ilse verspuij-van den beld
op 4 januari 2017

Leuke en spontane fotograaf. Brengt de sfeer er altijd goed in! Zeker een aanrader

Michelle & Henk
op 4 januari 2017

Ze heeft geluisterd. Naar onze wensen,en kunnen onze eigen gang gaan.

Ingrid & Ferdinand
op 4 januari 2017

Renske is een op en top professionele fotografe die we bij iedereen zouden aanbevelen of het nu om trouwfoto’s gaat of om gewone foto’s.

Marije & Tom
op 4 januari 2017

Wij hebben een geweldige dag gehad samen met Renske! Ze is erg professioneel en ook zeker in voor een lolletje!

Melissa & Frank
op 4 januari 2017

Wat hebben wij een leuke dag gehad met Renske! Net als de voorbereiding verliep de dag erg ontspannen en wat hebben we een lol gehad!! Ze luistert goed naar je wensen en zorgt voor een prachtige herinnering!

Kim
op 22 augustus 2015

In 2 prettige gesprekken (ver van te voren en vlak van te voren) worden wensen en verwachtingen besproken. Alles is mogelijk en er wordt veel meegedacht. Op de dag zelf zorgt ze voor een ontspannen sfeer en legt ze de mooiste momenten geweldig vast. Een super mooi resultaat als gevolg die we graag aan anderen hebben laten zien.

Mark
op 18 augustus 2015

Gewoon top! Renske heeft met haar enthousiasme, vakmanschap, geduld en flexibiliteit er voor gezorgd dat de reportage een perfecte weerslag van onze dag is geworden.