Een lief klein zusje in Deventer

 

In 2020 mocht ik hun pasgeboren zoon op de foto zetten. Drie jaar later kreeg ik het mooie bericht dat ze een dochter hadden gekregen en ook van haar graag babyfoto’s wilden hebben. Eind oktober kwam ik met mijn cameratas aan bij hun huis op De Worp in Deventer. Hun dochter werd ondertussen gevoed zodat ze met een goed gevulde maag kon beginnen aan de newborn fotoshoot. We kletsten ondertussen bij en ook het album dat ik destijds van hun zoon had gemaakt kwam tevoorschijn. Het was erg leuk om de foto’s uit 2020 weer te zien. Ondertussen was hij al een grote jongen geworden die volop aan het kletsen was en ook heel lief was voor zijn kleine zusje.

Vaak overleg ik tijdens een newborn fotoshoot of de klant nog wensen heeft. Ik vind het altijd leuk om dit te verwerken in de fotoshoot. Ze hadden één wens voor de fotoshoot: samen met hun oude kever op de foto. De kever was niet al te groot, maar toch konden ze er gezellig met z’n vieren inzitten op de achterbank.

Na een gezellige ochtend op De Worp had mijn camera veel prachtige momenten van het gezin vastgelegd.

In 2020 mocht ik hun pasgeboren zoon op de foto zetten. Drie jaar later kreeg ik het mooie bericht dat ze een dochter hadden gekregen en ook van haar graag babyfoto’s wilden hebben. Eind oktober kwam ik met mijn cameratas aan bij hun huis op De Worp in Deventer. Hun dochter werd ondertussen gevoed zodat ze met een goed gevulde maag kon beginnen aan de newborn fotoshoot. We kletsten ondertussen bij en ook het album dat ik destijds van hun zoon had gemaakt kwam tevoorschijn. Het was erg leuk om de foto’s uit 2020 weer te zien. Ondertussen was hij al een grote jongen geworden die volop aan het kletsen was en ook heel lief was voor zijn kleine zusje.

Vaak overleg ik tijdens een newborn fotoshoot of de klant nog wensen heeft. Ik vind het altijd leuk om dit te verwerken in de fotoshoot. Ze hadden één wens voor de fotoshoot: samen met hun oude kever op de foto. De kever was niet al te groot, maar toch konden ze er gezellig met z’n vieren inzitten op de achterbank.

Na een gezellige ochtend op De Worp had mijn camera veel prachtige momenten van het gezin vastgelegd.