De kinderboerderij ontdekken

Wat een bijzondere en mooie dag was het om dit gezin te mogen volgen.

 

De dag begon lekker ontspannen. De boekenkast werd ondertussen op de kop gezet en alle dieren werden aangewezen en de dierengeluidjes werden zeer goed nagedaan. Jammer dat ik geen geluid kan vastleggen met foto’s ;)!

 

Vandaag stond op de planning om eerst naar de begraafplaats te gaan waar opa ligt. De kindjes hadden ieder een bezem in de hand om de steen schoon te maken. De bloemen werden mooi op de vaas gezet en na een dikke handkus en een zwaai liepen we terug naar de auto. Tijd om op avontuur te gaan: op naar de kinderboerderij!

 

Het leuke aan de kinderboerderij is dat er van alles te beleven is: je kunt er de dieren bewonderen en spelen in de speeltuin. Alle toestellen werden grondig getest.

Ik vond het erg leuk om de twinkeling in de oogjes te zien en hoe blij ze waren met elk speeltoestel die ze konden ontdekken. Ik kan je zeggen: mijn stappenteller maakte overuren!

 

Ik vind het zo leuk om te zien hoe elk gezin in elkaar zit en welke speciale eigen momentjes ze hebben.

Heb je altijd al de wens gehad om met je hele gezin op de foto te gaan op een ontspannen manier? Dan is deze fotoshoot echt iets voor jullie!

Boek de fotoshoot ‘Een dag in het leven van…’ dit kan doordeweeks, in het weekend op zaterdag & zondag en zelfs in de schoolvakanties! De keuze is reuze.

Kijk ook eens naar mijn andere opdrachten binnen de categorie Dag in het leven !