Zingend en dansend de dag door

Ik was nog maar amper binnen en de Disneymuziek stond al aan en Romijn gaf mij een zangoptreden van Frozen. Ondertussen passeerde alle Disney klassiekers de spiekers en werd er volop gezongen en gedanst in de woonkamer.

Heerlijk om zo de dag te beginnen bij dit gezin!

 

Het was een zonnige dag in de zomer en er stond een ontspannen planning op het programma. Lekker knutselen, visje halen bij de visboer en nog meer knutselen en dansoptredens! Een betere zaterdag kan ik mij niet wensen, toch?

Enthousiast geworden na het zien van deze vrolijke fotoserie? Boek snel jullie eigen ‘Dag in het leven van…’ fotoshoot.

Dit kan doordeweeks, in het weekend op zaterdag of zondag en zelfs in de schoolvakanties! Ik kom graag jullie gezin een ochtend, middag of hele dag volgen.

Kijk ook eens naar mijn andere opdrachten binnen de categorie Dag in het leven !