Genieten in de keuken

Begin 2020 ging ik een Masterclass Journalistieke fotografie volgen. Mijn huiswerk was: Kies een gezin en volg ze de hele dag met alles wat ze doen en leg dit vast. Een echte ‘Day in the life’ fotoshoot. Ik vond het best spannend want ik had zoiets nog nooit gedaan.

 

Na een dag fotograferen ging ik met een enorm grote glimlach naar huis: WOW, wat was dit gaaf om te fotograferen!! Dit smaakt naar meer. En zo is het idee ontstaan: Een dag in het leven van…

 

Wat ik er zo speciaal aan vind is dat je een kijkje krijgt hoe een gezin in elkaar zit. Wat zijn hun vaste rituelen? Hun lievelingsplekjes en hobby’s? Gewoon simpele dingen wat later een waardevolle herinnering kan zijn. Zo ook bij dit gezin: samen naar de stad om boodschappen te halen, lekker genieten van een lunch. Hun zoon ging een boek lezen en dochter was druk in haar dagboek te schrijven. Samen een cake bakken en stiekem de lepel aflikken met het beslag. In de avond stonden ze met z’n allen in de keuken om pizza’s te maken. En wat heb ik daar onwijs veel mooie momenten van mogen vastleggen. Ik kijk met trots naar deze prachtige 1e‘Dag in het leven van…’ fotoserie.

 

Geniet mee van alle mooie en leuke momentjes van dit gezin.

 

Hebben jullie ook met het gezin leuke momentjes die echt vastgelegd moeten worden? Boek jullie ‘Een dag in het leven van…’ fotoshoot!

De fotoshoot kun je doordeweeks of in het weekend plannen. Ook in schoolvakanties is het mogelijk. De keuze is reuze.

Kijk ook eens naar mijn andere opdrachten binnen de categorie Dag in het leven !