Bruiloft Landgoed Klarenbeek

Proost op het huwelijk!

 

De ochtend begon heerlijk ontspannen. Hun zoontje was een ontzettend goede assistent tijdens de getting ready. Je mama helpen is toch wel een hele belangrijke taak. Na de leuke First Look (ook de kleine man stond te stralen in zijn mooie outfit) was het tijd voor de reportage. Ik vind het altijd ontzettend leuk als ik op speciale plekken mag fotograferen die een betekenis hebben voor een bruidspaar. Dit keer stond niet alleen het bruidspaar en hun zoontje te shinen voor de camera, maar ook het prachtige paard werd opgehaald om op de foto te gaan.

 

Na de ceremonie en kerkdienst was het tijd om te proosten, proosten en nog meer te proosten!! Een heerlijk ontspannen huwelijk om te mogen fotograferen.

 

En met trots mag ik jullie vertellen dat ik genomineerd ben voor de Bruids Foto Award ’20 in de categorie ‘Getting Ready’ met een prachtige zwart/wit foto waar moeder en zoon zich aan het klaarmaken zijn voor de grote dag. Scroll ietsje omlaag, dan kun je de foto bewonderen (en uiteraard ook de rest van deze fantastische fotoserie)!