Festivalbruiloft in Holten

Het plan was om in 2020 te trouwen en echt een festivalbruiloft te houden. De festival polsbandjes met de trouwdatum waren al verstuurd naar alle gasten. Door alle strenge maatregelen kozen ze ervoor om de bruiloft uit te stellen naar 2022. Gelukkig konden ze in 2022 een echte festivalbruiloft houden!

De dag begon bij de bruid in Deventer, in haar ouderlijk huis. Een ontspannen sfeer hing er in het huis terwijl de bruid ondertussen werd opgemaakt door de visagist. Tussendoor reed ik naar de bruidegom in Twello, die zich aan het klaarmaken was met zijn zoons. Eindelijk mochten de mooie nieuwe sneakers aan.

Na lang wachten was het tijd voor de first look. De First Look vind ik altijd zo’n ontzettend mooi begin van de dag voor het bruidspaar. De spanning vooraf bij het bruidspaar: hoe zou mijn partner eruitzien?

Daarna was het tijd voor de reportage die we bij het Havenkwartier in Deventer schoten. Gelukkig waren daar ook wat schaduwplekken aanwezig omdat het ontzettend warm was die dag.

Na de reportage was het tijd voor de ceremonie bij Restaurant & Hotel Hoog Holten. Ze hebben daar een prachtige plek om buiten te trouwen tussen het groen. De trouwambtenaar had een fantastische speech klaarliggen waarbij volop gelachen werd door alle gasten en het bruidspaar. Ook werd het huwelijksaanzoek nog even dunnetjes overgedaan.

En de kus… die moest spectaculair worden. De trouwambtenaar had sterretjes geregeld die de getuigen van de bruid mochten vasthouden.

Bij Hoog Holten werd er geproost op het huwelijk en daarna was het tijd voor hun festivalbruiloft bij vrienden in de tuin in Holten. Alle gasten droegen hun festival polsbandjes. De vader van de bruid bracht nog een mooi lied uit op zijn gitaar, wat het daardoor nog extra speciaal maakte voor het bruidspaar.

Wat een fantastische dag was het. Geniet mee van deze mooie festivalbruiloft.