Kasteel De Hooge Vuursche

 

Op zondag 5 juni 2022 was het dan eindelijk zover, na een lange periode van wachten: de bruiloft van A&S bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Bij aankomst op deze prachtige locatie hoopte ik op mooi weer, maar helaas begon het al snel te regenen, en dit heeft de hele dag aangehouden. Hierdoor konden we jammer genoeg geen foto’s in de buitenlucht maken. Gelukkig is Kasteel De Hooge Vuursche ook van binnen prachtig. Er is een gezegde dat luidt: “Regen op je bruiloft brengt geluk.” Dit bruidspaar staat vast een gelukkige toekomst te wachten!

De ceremonie was prachtig en zeer persoonlijk. Na de kus sloegen de dochters van het bruidspaar met overgave op de hamer. Eindelijk waren ze officieel getrouwd!

Na de ceremonie stond een uitgebreide sweet table klaar voor het bruidspaar en hun gasten. Ik heb nog nooit zoveel verschillende taartjes en andere kunstwerken bij elkaar gezien op een bruiloft.

Tijdens het diner hield de vader van de bruid een toespraak in het Chinees. Na een luid applaus kon het bruidspaar genieten van een heerlijk buffet, zodat ze ‘s avonds met voldoende energie de dansvloer op konden!

Ik heb intens genoten van deze bruiloft. Het is altijd jammer dat zo’n dag zo snel voorbijgaat, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!