Trouwen bij Bosque in Eerbeek

In september 2023 mocht ik de bruiloft van Liza & Douwe fotograferen. Het was tevens mijn laatste bruiloft van dat jaar, maar ook gelijk de warmste dag van alle bruiloften die ik had gefotografeerd dat jaar.

De ochtend begon bij de bruidegom in Laag-Keppel, bij zijn ouders thuis. Er hing een ontspannen sfeer in de woonkamer. Gelukkig waren er twee goede vrienden aanwezig om te helpen met alle details. Daarna reed ik door naar de bruid, die zich aan het klaarmaken was bij Landgoed Huis te Eerbeek.

En dan was eindelijk daar het moment voor de First Look. De spanning die je ziet, de blijdschap en elkaar van top tot teen bewonderen. Dit blijf ik altijd een ontzettend mooi moment vinden van de dag.

Nadat we foto’s hadden gemaakt bij de hei, was het tijd voor de ceremonie bij Bosque in Eerbeek. Het was een prachtige dag waardoor ze buiten konden trouwen. Marietje Blom had een mooie tekst klaarliggen voor het bruidspaar. Ook kregen ze nog hulp van hun neefje die de ringen kwam brengen. Na de kus was het tijd om te ontspannen en te proosten op hun huwelijk!