Trouwen in Kasteel Cannenburch

Op een prachtige zomerse dag in juni brak de grote dag aan voor B&J. De bruid was 7 maanden zwanger van hun eerste kindje, maar gelukkig had ze een bruidsjurk uitgekozen die perfect paste bij haar mooie zwangere buik.

De dag begon voor mij en de videograaf, Jahra, bij het ouderlijk huis van de bruidegom. Met de hulp van zijn ouders maakte hij zich klaar voor zijn bruid. Nadat de bruidegom in zijn pak klaarstond, gingen we door naar de bruid. Ze zat heerlijk ontspannen in de make-up en haar jurk lag klaar. Nog even de laatste finishing touch voordat ze de jurk aantrok.

De bruidegom werd geblinddoekt naar zijn bruid gebracht, en hun reactie toen ze elkaar voor het eerst zagen was prachtig. Met open mond en grote ogen keken ze elkaar vol blijdschap en verrassing aan.

Daarna was het tijd voor de fotoshoot, die plaatsvond in de omgeving van Kasteel Cannenburch in Vaassen. Het was een bijzonder warme dag, dus het was erg aangenaam voor het bruidspaar (en voor de videograaf en mij) dat we de schaduw konden opzoeken tussen de bomen en struiken in het park.

Toen was eindelijk het moment daar: de ceremonie, geleid door de oom van de bruidegom, wat de gebeurtenis extra speciaal maakte. Na de kus was het tijd voor het feest. Een prachtige taart van Yummie Sweet Cakes stond op hen te wachten. Deze taart was niet alleen een kunstwerk om naar te kijken maar smaakte ook nog eens fantastisch.

’s Avonds vond er een groots feest plaats bij Teun in Apeldoorn. De zaal was gevuld met dansende en zingende familieleden & vrienden van het bruidspaar.

Geniet mee van deze prachtige fotoserie.